FB

Egyedifényezés

Ez a blog, egy igényes fényezéseket készítő lelkes iparos srác billentyűzetéből kerül a világhálóra. Fogadjátok szeretettel a mindennapi történeteimet! Üdvözlettel Lajcsi Ha fényeztetni vagy esetleg álmaid autóját szeretnéd megépíttetni, írj bátran az egyedifenyezes@gmail.com email címre!

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

  • Andras Galica: Szia kaphatok egy telefonszámot..van egy datssun nissan cedric 330 as autom a tanácsodat szeretném... (2020.01.29. 19:01) BE-INDULUNK
  • Egyedifényezés: @01Martin Kiss: Szia, küldjél egy e-mail az egyedifenyezes@gmail.com-ra hogy privátba el tudjam kü... (2016.11.23. 17:43) KONTÉNER ÉTTEREM
  • www.cigarettatoltogep.com: Szuper munkát végeztetek! Nagyon tetszik :) (2016.11.07. 14:51) Hangyász a CarStylingon
  • www.cigarettatoltogep.com: Lada...régi szép idők... (2016.11.07. 14:50) Kocka Lada
  • lóspaci: nna ez igazán szép lett!!! ez a felni az egyik nagy kedvencem, kár, hogy nem gyártottak belőle új... (2014.07.30. 21:18) PIRELLI felni fényezés

1966-os készre fújás

2012.02.17. 23:24 Egyedifényezés

Az autón minden részt előkészítünk:  alapoztunk, csiszoltunk és ezután jöhet a  maszkolás. De mielőtt elkezdem a fújást, a doblemezeket rücsivel lekezelem, ezt a részt is külön kérésre színre fújom.

A karosszériát két részre bontom , először a belteret, motorteret és a csomagteret fújom készre, utána jöhet a külseje. Igaz, így több munkával jár, de a végeredmény is sokkal szebb lesz.

Természetesen minden egyes kis alkatrész külön nagy gondossággal előkészítve és külön fújva készül el.

Kész vagyunk a karosszériával, lehet visszaszerelni a készre fújt elemeket.

Átadásra készen, mehet vissza a Retro clubhoz összeszerelésre, ha kiváncsi vagy hogyan készül el, itt nyomon tudod követni:

buggarage.blogspot.com/2011/05/bogar-1966-felujitas-no1.html

 

3 komment

Címkék: bogár egyedifényezés

A bejegyzés trackback címe:

https://egyedifenyezes.blog.hu/api/trackback/id/tr814126167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evanda 2012.08.19. 17:57:43

Hello!

Neked van elszívás a garázsban? vagyis a kamrában:)

Rovarokkal nem szokott probléma lenni?

Amit fényeztél Audi V8 ahhoz hasonló kaliberű autó fényezése kompletten mennyibe kerül nagyságrendileg ha szabad kérdeznem?

Bosszantó,hogy az embereknek csak az olcsóság a fontos és nem hajlandóak többet fizetni,hogy olyat kapjanak mint amit te is csinálsz.

Most voltam Komáromban amerikai autó találkozón az autók 80% ka festett autó. A fényezés szép mer polírozott de hullámos. Gondolom nálad ez nem fordulhat elő.

Nekem te vagy a fényező példaképem:)

Egy fiatal kezdő de igényes hobby fényező voltam.

Egyedifényezés · http://egyedifenyezes.hu 2012.08.24. 21:54:17

@evanda: Hello
Köszönöm, megtisztelő és egyúttal jó érzés is tudni, hogy vannak emberek akik látják a különbséget munka és munka között.
Fényezésnek az árát sok minden befolyásolja: milyen munkát végzett a lakatos, akril vagy metál ha metál mennyi a gyöngyház tartalma, van-e aláfújó színe, külső belső fényezés stb. egyébként nem kérek többet mint más fényező.
Én is hobby fényezőként kezdtem 1997-ben, úgyhogy hajrá!Ha szakmai segítségre van szükséged nyugodtan írjál a egyedifenyezes@totalcar.hu-ra.

evanda 2012.08.25. 01:33:46

@Egyedifényezés:
Én köszönöm, hogy csinálod ezt a blogot. Látom, milyen igényességgel és lelkesedéssel csinálod a munkád ez nagy motivációt ad, hogy én is így álljak hozzá.

(Az East Block adásokat is mennyiszer megnéztem,hú nem is tudom hányszor... :) )
süti beállítások módosítása